Chelsea leder Premier Leauge

chelseaDet har vänt för Chelsea. Efter att Chelsea föll mot Arsenal på bortaplan tog Antonio Conte tag i laget för att få ut det bästa utav alla spelare. Och det verkar ha gett resultat. Efter ändring i uppställningen har sju raka vinster uppdagat sig för laget, och nu senast i derbyt mot Tottenham. Detta gjorde så att Chelsea nu ligger i toppen av Premier Leauge.

Det har tidigare visat sig vara ganska tufft för en av lagfavoriterna, nämligen Chelsea. Men sedan Antonio Conte tog tag i lagets spel och uppställningen under matcher så har det visat sig göra stora skillnader för lagets vinster. Alla trogna Chelsea-fans kan äntligen känna att deras favoriter är på banan igen, och det kan vara dags att börja spela på fotboll igen och satsa på riktigt bra vinster för Chelseas skull. Det har varit många vinster i rad nu och den sjunde var i derbyt mot Tottenham på Stamford Bridge i lördags. Nu är Chelsea ett av de starkaste lagen i Premier Leauge.

En riktig vändning för Chelsea

Chelsea vände rejält Londonderbyt mot Tottenham i lördags. Det var dansken Christian Eriksen som stod för det första målet i derbyt, till Tottenhams fördel då. Hans vackra mål var hans första fullträff för säsongen, skriver Aftonbladet. Tottenham inledde bättre än Chelsea till att börja med, vilket visade sig vara en bra morot för Chelsea, som sedan spelade sig tillbaka in i matchen. Pedro kvitterade genom ett snyggt 1-1 strax före halvtid i matchen. I början av andra halvlek klev Victor Moses fram som en hjälte när han på hemmaarenan satte 2-1 efter en härlig passning från Diego Costa. Tottenham kämpade på väl, men det kändes tufft då det var lagets första förlust för säsongen. Nu ligger Chelsea en poäng före Manchester City och Liverpool i tabellen, skriver Svenska Dagbladet.